Elinor

1363; Youtube, kvällsfunderingar & framtidsplanering.

Godkväll mina fina 🌸


Har som tidigare nämnt väldigt svårt att sova utan mitt hjärta intill mig.. och då får det bli att kika runt lite på youtube och sådär, och oj vad jag blir inspirerad och på (väldigt) bra humör när jag ser deras videos. Nästan så man själv vill börja med youtube, mest som en kul grej. Tror ju inte att jag skulle haft speciellt många följare eller så, men mer för en kul grej.
Bloggen använder jag mig ju av för att få skriva av mig, ventilera hjärnan lite och så. Men jag tror att jag mest hade känt mig obekväm med att prata till en kamera, eller ja.. jag vet inte.

Imorgon så blir det att handla lite innan hemfärd, ska ju som sagt dekorera (och smaksätta) mina cheescakes. Har gjort en med "original-botten" och en oreo-botten. Tänker att oreon ska vara fräsch  men ändå lätt garnering med ganska jordgubbar och passionsfrukt. Medans den vanliga kan ha hallon och maräng... kluven - väldigt kluven. 


Ska även köpa med mig frukost hem och tänkte se om man kan få tag i granatäpplen, kärnorna är ju så fruktansvärt goda att ha i sallad, tänkte göra en lite vårig och lättare middag imorgon eftersom det blir så mycket mat och så i helgen. 
Så en mega sallad, något gott kött och kanske en sås till det. Lät gott - visst? 🌸


Är jag den enda.. eller kan det kännas för er som att när ni ligger i sängen och blundar för att sova, så känns det som att hela kroppen blir till betong och ni sjunker genom sängen? Eller att man blir pyttepytteliten och lätt som en fjäder? 
Jag kan även ibland känna hur min arm "andas" i takt med mina andetag, om jag håller andan. Jätte skumt.. 😬


Nåja, i helgen är där stora beslut som ska tas, samtidigt som jag ska hinna koppla av och tillåta mig firas, samtidigt som jag VET att jag kommer jaga upp mig lite inför måndagens pass. 
Chill guuurl, det är inte ens fredag. - jag vet.. huvudet går på helvarv. Jag saknar min baby. 
Innan jag börjar fundera över djupare frågor bör jag avsluta..
Godnatt 🌸