Elinor

1354;
Jag har svårt för att förklara i ord, meningar och text precis vad jag känner. Det blir lätt tjatigt och långdraget, men oj vad jag älskar livet! 
 
Det är massa massa jobb, jag försöker få så mycket socialt på fritiden jag bara orkar med. Men ibland behöver jag bara precis varva ner. Komma hem, ta en dusch, få något i magen och bara precis koppla av i sängen med Honom, eller framför skärmen. Jag är så fysiskt trött, orkar ingenting.. knappt med mig själv. Men då är Han där, som pushar mig till att i allafall försöka. Försöka orka och försöka hålla mig vaken, iallafall så att jag får sova genom hela natten och inte vakna runt 2-4 tiden för att sedan ligga och "Vila" tills alarmet går..
 
 
 
I morgon får jag äntligen en fri-dag. Sedan är det på't igen, ledig fredag och jobba helgen. Det går undan nu.. Men som tidigare skrivit, det ser finfint ut på lönekontot nästa månad, jag tackar, jag tackar! 
Morgondagen kommer bestå av en runda i stan, måste försöka få tag i en ny telefon... Min älskade 6s har gett upp totalt, sms levereras inte - nätet fungerar inte - appar fungerar inte som de ska... Nej, måste ha en ny.. En annan. 
Men vilken?! Sen blir det "vuxen-ärenden" så som mathandling osv.. 

 
Hade velat ha en vägg kalender där jag kan skriva i hur jag jobbar, kanske veckans middagar osv.. Vart hittar man dessa till rimligt pris?