Elinor

1301; Censurerat av fel anledning!
Har haft ett par riktigt bra dagar nu sen jag uppdaterade sist! I fredags blev det att mysa hemma hos Emma, nergosade i soffan i mjukis med varsitt glas vin och the A-team på tv;n njöt vi ordentligt!
 
 
I lördags åkte vi 3 ( Jag, Emma och hennes kära sambo Andreas) iväg till Vellinge Blomman (Super mysigt!)
Vi skulle se Halloween utställningen, halvvägs började haren i mig skaka, så vi vände och jag SPRANG ut till närmaste utgång! Hahaha! 
Efter V.B åkte jag hem och åt och gjorde mig klar, sedan åkte jag iväg med det "bil-intresserade gänget" på Reloaded's sista sommarträff och såg ett par riktigt feta bilar, samtidigt som där va de bilarna man skämdes över att de ens rullat ut ur ett garage! Igår gjorde jag min "plikt" och röstade, senare på eftermiddagen begav jag mig hem till min kära Emma och sov där tills imorse och självklart så hade vi valvakan igång hela kvällen och strax efter den var över sov vi båda två som barn!
 
Och idag blev jag väckt av "lilla" Bosse (40kilo ren rottiskärlek) som hade bestämt sig för att hoppa upp i soffan och lägga sig över mig och pussa mig i hela ansiktet där efter sätta sig på "hyllan" och bli där tills jag vaknade! Haha, har nog inte mötts av sådan kärlek och skadeglädje på en morgon! Efter vi haft en lugn förmiddag, så begav vi oss till stan en sväng och uträttade ett par ärenden och sedan blev det för mig att köra hem kort efter. Eftersom jag skulle på arbetsintervju! Ja och på onsdag får jag besked! :)
 
 
Bilder från helgen, lägger jag inte upp då de är så förskräckliga att vi skrattade så vi nästan kissade på oss igår! Haha! 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress