Elinor

1309; Smärtan slutar aldrig,
Idag, just idag av alla dagar.. såg jag en av dem. Han som fortfarande är vid liv.. Han som förstörde mitt, han som ärrande mig totalt. Han som fick mig att känna sådan jävla smärta. Den där smärtan som man aldrig blir av med. Hur mycket och hur ofta man är pratar om händelsen, helvetet och den jävla smärtan. Hur man kan göra så mot en annan männiaka, det är ofattbart för mig.
Jag får lika ont i magen varje gång jag ser hans jävla ansikte, det är som om man sticker en kniv i magen på mig. Fast en kniv hade smärtat mindre än vad detta gjorde.. Den gör lika ont idag som det gjorde då och hela min mage drar ihop sig. Jag får de där extrema kramperna igen.

Hur man kan ge sig på någon som man aldrig mött förr, ge sig på någon och få henne medvetslös. Att ärra någon så hårt att hon måste gå med tankarna om den händelsen resten av livet.
Att få en människa att känna sig så liten, så värdelös och så äcklig, genom att man bara syns i hennes synfält..
Hur man kan bete sig så och sen leva med sig själv. Det är ofattbart för mig..

Att man ska behöva fråga sig själv "vad gjorde jag för fel?!" dag ut och dag in? Att man ständigt ska bli påmind om att det finns svin som dessa överallt! I varje land, varje län, varje stad och i varje liten by..
Att man ständigt ska bli påmind om vad man varit med om.
Varför? Det är min eviga fråga..
- VARFÖR?
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress