Elinor

1363; Youtube, kvällsfunderingar & framtidsplanering.

Godkväll mina fina 🌸


Har som tidigare nämnt väldigt svårt att sova utan mitt hjärta intill mig.. och då får det bli att kika runt lite på youtube och sådär, och oj vad jag blir inspirerad och på (väldigt) bra humör när jag ser deras videos. Nästan så man själv vill börja med youtube, mest som en kul grej. Tror ju inte att jag skulle haft speciellt många följare eller så, men mer för en kul grej.
Bloggen använder jag mig ju av för att få skriva av mig, ventilera hjärnan lite och så. Men jag tror att jag mest hade känt mig obekväm med att prata till en kamera, eller ja.. jag vet inte.

Imorgon så blir det att handla lite innan hemfärd, ska ju som sagt dekorera (och smaksätta) mina cheescakes. Har gjort en med "original-botten" och en oreo-botten. Tänker att oreon ska vara fräsch  men ändå lätt garnering med ganska jordgubbar och passionsfrukt. Medans den vanliga kan ha hallon och maräng... kluven - väldigt kluven. 


Ska även köpa med mig frukost hem och tänkte se om man kan få tag i granatäpplen, kärnorna är ju så fruktansvärt goda att ha i sallad, tänkte göra en lite vårig och lättare middag imorgon eftersom det blir så mycket mat och så i helgen. 
Så en mega sallad, något gott kött och kanske en sås till det. Lät gott - visst? 🌸


Är jag den enda.. eller kan det kännas för er som att när ni ligger i sängen och blundar för att sova, så känns det som att hela kroppen blir till betong och ni sjunker genom sängen? Eller att man blir pyttepytteliten och lätt som en fjäder? 
Jag kan även ibland känna hur min arm "andas" i takt med mina andetag, om jag håller andan. Jätte skumt.. 😬


Nåja, i helgen är där stora beslut som ska tas, samtidigt som jag ska hinna koppla av och tillåta mig firas, samtidigt som jag VET att jag kommer jaga upp mig lite inför måndagens pass. 
Chill guuurl, det är inte ens fredag. - jag vet.. huvudet går på helvarv. Jag saknar min baby. 
Innan jag börjar fundera över djupare frågor bör jag avsluta..
Godnatt 🌸

1362; Första gången..
Igår blev det bak så man skulle kunna tro att jag skulle öppna bageri.. 2 st cheesecakes (vilket var första gången någonsin, så hoppas dem blev goda..) och en äpplekaka 😍
Var ju tvungen att förbereda inför helgen, ska fira min födelsedag och believe me.. jag kan knappt fatta att jag redan blir 25, det känns som att jag nyss var 15 och stod inför valet om hur min yrkesframtid skulle se ut. hur kunde tiden flyga förbi så fort?
 
Nog om det, idag är det jobb som står på schemat och jag går av först kl 08 imorgon. 
Då blir det att dekorera cheesecakesen eller hur man nu skriver cheesecake i plural. Help a girl out?! 😃
 
Hur ser erat veckoslut ut?
1361; Lyxfrukost & lyckokänslor.
Hej mina fina, hoppas allt är bra med er 🌸
 
Gud så fint väder det var igår, helt galet!
Efter att jag gått av mitt pass, så styrde jag cykeln mot citygross för att handla hem lite frukost, lyx med nybakat bröd och juice! 
De har ett jätte gott majsbröd som de bakar i butik, är helt frälst i detta 🙂 
Så när jag kom hem, dök jag rakt ner i sängen intill min fina! Blev bara vila för min del, men det gjorde ingenting för vi hade inga planer inför dagen. 
Solen stod ju som sagt högt på himlen och jag öppnade upp balkongen och satte mig i min hörna. Blekfis som jag är får jag försöka fånga solen så ofta jag bara kan. Men jag klarade inte mer än ca 30-40 minuter,  det vart så hiiimla varmt!! Helt magiskt! 😍
 
Middagen igår bestod av rostbiffsteks-gryta med ris, super gott och jag lyckades få med mig en matlåda till jobb idag, yum! 
Nu är där cirka 19 timmar kvar tills jag går av. Jag har en otroligt positiv känsla i hela kroppen, för kommande vecka! Fantastiskt.
hur ser eran Sista veckodag ut? 🙂
vi hörs 🌸