Elinor

1353; Tankspridd - javisst!
Nu tycker jag att det har varit kallt länge nog. Nu vill jag ha vår, ljusa färger och värme! 
Den här kylan, är ohållbar, när jag går till jobb tidigt på morgonen så sjunker temperaturen i hela kroppen och jag får fasen inte upp värmen förrän jag duschat när jag kommit hem på eftermiddagen eller kvällen (beroende på hur långt passet är.) Galet! 
 
Jobbet går bra och jag stormtrivs, blev massivt bokad nu idag under min lediga dag innan jag går på och jobbar fram till måndag kväll. Ganska skönt att komma in i ruternerna igen. Dessutom så ser det fruktansvärt bra ut när man tittar på kontot efter löning. Jajamensan, jag tackar och tar emot!  
 
Jag känner ett enormt sug efter en kopp varm choklad med lite grädde, toppad med siktad kakao,kanel och kardemumma ovanpå. Eller bara en varm chailatte. Jag har inte bestämt mig ännu, tror bara jag är sugen på "Någonting"... 

Har suttit ett x-antal timmar och tittat runt på lite recept, det hela började med att jag ville ha middags-insperation. Men nu ikväll så satt jag och tittade runt, fastnade på mängder av dessert-recept. Gud.. Jag vill börja baka igen, så som jag gjorde förr (mestadels i hopp om att lyckas med den perfekta kladdkakan.. vilket det blev tillslut, nu är den OEMOTSTÅNDLIG!). Jag har alltid drömt om att ha ett stort kök.. där man kan samlas, laga mat tillsammans, sitta med varsin kaffekopp eller varför inte ett glas vin? En plats där man kan umgås och bara vara. 

Jag trivs oerhört bra i köket, även om jag ibland är lite klumpig och stressad.. Jag kan vara den där som tänkter " kör allt på 6;an.. det blir bra, då blir det klart snabbare - JA! så gör vi! " Men det blir inte klart snabbare... Det blir bara hemskt att stoppa i munnen. Mat ska man njuta av, mat ska man må bra av, framförallt ska maten smaka BRA... inte bränd panering eller överkokt pasta. Skärpning... Matlagning SKA ta tid. 
 
Har ni några favorit recept? Ett absolut drömkök? Ultimata sockersugs-dödaren? 
 
 
Har verkligen kunnat tänka mig att ha ett av dessa köken .. : 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Madde

Hej snäckan! ÄLSKAR DESIGNEN på bloggen! Så snyggt! ❤😘 Hoppas att du får en underbar fredag imorgon

Svar: Åh men tack gullunge, Ja, du jag hade en bra fredag trots att jag jobbade! :) <3
Elinor

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress