Elinor

1354;
Jag har svårt för att förklara i ord, meningar och text precis vad jag känner. Det blir lätt tjatigt och långdraget, men oj vad jag älskar livet! 
 
Det är massa massa jobb, jag försöker få så mycket socialt på fritiden jag bara orkar med. Men ibland behöver jag bara precis varva ner. Komma hem, ta en dusch, få något i magen och bara precis koppla av i sängen med Honom, eller framför skärmen. Jag är så fysiskt trött, orkar ingenting.. knappt med mig själv. Men då är Han där, som pushar mig till att i allafall försöka. Försöka orka och försöka hålla mig vaken, iallafall så att jag får sova genom hela natten och inte vakna runt 2-4 tiden för att sedan ligga och "Vila" tills alarmet går..
 
 
 
I morgon får jag äntligen en fri-dag. Sedan är det på't igen, ledig fredag och jobba helgen. Det går undan nu.. Men som tidigare skrivit, det ser finfint ut på lönekontot nästa månad, jag tackar, jag tackar! 
Morgondagen kommer bestå av en runda i stan, måste försöka få tag i en ny telefon... Min älskade 6s har gett upp totalt, sms levereras inte - nätet fungerar inte - appar fungerar inte som de ska... Nej, måste ha en ny.. En annan. 
Men vilken?! Sen blir det "vuxen-ärenden" så som mathandling osv.. 

 
Hade velat ha en vägg kalender där jag kan skriva i hur jag jobbar, kanske veckans middagar osv.. Vart hittar man dessa till rimligt pris? 
 
 
 
 
1353; Tankspridd - javisst!
Nu tycker jag att det har varit kallt länge nog. Nu vill jag ha vår, ljusa färger och värme! 
Den här kylan, är ohållbar, när jag går till jobb tidigt på morgonen så sjunker temperaturen i hela kroppen och jag får fasen inte upp värmen förrän jag duschat när jag kommit hem på eftermiddagen eller kvällen (beroende på hur långt passet är.) Galet! 
 
Jobbet går bra och jag stormtrivs, blev massivt bokad nu idag under min lediga dag innan jag går på och jobbar fram till måndag kväll. Ganska skönt att komma in i ruternerna igen. Dessutom så ser det fruktansvärt bra ut när man tittar på kontot efter löning. Jajamensan, jag tackar och tar emot!  
 
Jag känner ett enormt sug efter en kopp varm choklad med lite grädde, toppad med siktad kakao,kanel och kardemumma ovanpå. Eller bara en varm chailatte. Jag har inte bestämt mig ännu, tror bara jag är sugen på "Någonting"... 

Har suttit ett x-antal timmar och tittat runt på lite recept, det hela började med att jag ville ha middags-insperation. Men nu ikväll så satt jag och tittade runt, fastnade på mängder av dessert-recept. Gud.. Jag vill börja baka igen, så som jag gjorde förr (mestadels i hopp om att lyckas med den perfekta kladdkakan.. vilket det blev tillslut, nu är den OEMOTSTÅNDLIG!). Jag har alltid drömt om att ha ett stort kök.. där man kan samlas, laga mat tillsammans, sitta med varsin kaffekopp eller varför inte ett glas vin? En plats där man kan umgås och bara vara. 

Jag trivs oerhört bra i köket, även om jag ibland är lite klumpig och stressad.. Jag kan vara den där som tänkter " kör allt på 6;an.. det blir bra, då blir det klart snabbare - JA! så gör vi! " Men det blir inte klart snabbare... Det blir bara hemskt att stoppa i munnen. Mat ska man njuta av, mat ska man må bra av, framförallt ska maten smaka BRA... inte bränd panering eller överkokt pasta. Skärpning... Matlagning SKA ta tid. 
 
Har ni några favorit recept? Ett absolut drömkök? Ultimata sockersugs-dödaren? 
 
 
Har verkligen kunnat tänka mig att ha ett av dessa köken .. : 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
1352;
Jag föll för dina ögon, från första gången jag såg dig.
Jag älskar ditt leende, jag älskar hur vi har samma humor och samma musiksmak. Jag älskar att jag känner mig trygg med dig. Jag älskar din närhet och beröring.
Jag älskar hur du ser på mig, jag älskar din omtanke och generositet. Jag älskar att vara med dig och ska jag fortsätta, kan jag hålla på hela natten.
Jag älskar dig!