Elinor

1359;Lyckan är total - Inredning har alltid varit min stora passion
Okej såhär ligger det till. Jag jobbar så otroligt mycket nu, så jag hinner knappt med själv! Hade endast tisdagen ledig förra veckan och ni vet hur den tog sig.. (läs tidigare inlägg).

Gick av sista passet för månaden i morse och fick samtal av chefen. Nu blir det schema ändringar - ska bli MER jobb! Och ännu mer i sommar, lyckan är total!
Min älskling och jag (mest jag skulle jag tro) sitter och tittar på större lägenhet. Min stora aura får inte plats i en liten etta längre (a) haha! :)

Men, samtidigt som vi letar större, så letar jag bil och får upp ögonen för en MASSA saker som jag vill ha i det nya hemmet. Inredning har alltid varit min grej och OJ vad jag drömmer mig bort!

Väntar på att komma iväg och storhandla sedan får det bli matlagning och en kopp kaffe på det. Gud så skönt att äntligen få vara hemma!

Hur har eran vecka / helg sett ut?
Puss på er mina fina!
1358; Maximal otur och lyckobesked.
Gårdagen var kaotiskt minst sagt. Skulle följa med Emma in och ta vaccin, då hon ska till Australien ( inte alls avis.. nejdå inte alls... ), men vad vi inte visste på tåget in till Malmö var att allt skulle bli kaos för henne. Bankkortet spärrat pga bedrägeri, fick inte tag i någon som kunde hjälpa oss... Långt om länge lyckades hennes pappa lämna ett möte och komma - MAN OF THE HOUR! Vaccinet togs och vi skulle ta bussen hem.. förlite pengar på busskortet... Vi fick ta tåget till Hyllie för att få hjälp av hennes mamma och där efter gick det väl bra, fick sedan reda på att fröken otur hade råkat skala av skinn på tummen när hon skulle laga mat.
Maximal oturs dag..! 

I allt detta tråkiga, fick jag beskedet om att jag KLARADE MIN DELEGERING! Wihooow! Så nu ska jag hämta ut mina papper på fredag och sedan har jag fullt ansvar inom jobbet. Så skönt att ha det avklarat! 
Trodde inte att jag skulle klara det först, samtidigt som magkänslan sa att jag skulle klara det. Känslostorm!
 
 
I eftermiddag blir det jobb och tvätt, sedan är det på ett 24h pass imorgonbitti. Hard work pays off.
 
Ha en underbar dag.
1357
Så kom äntligen helgen! 
Har varit full rulle sedan jag vart ledig förra helgen. Gjort del 2 av deligeringen, jobbat, fått ryggskott (igen) , tvättat, städat och jobbat lite till. Men jag har lyckats få lite tid med min älskling, tur det! 
 
 
Fick vara ledig denna helgen och från måndag kör vi fullt race i 7 dagar, yes yes! Där det är både 8timmars och 24 timmars pass. Ser fint ut när lönen ramlar in och jag tackar inte nej till mina rutiner, deffinitivt inte nej till mitt jobb heller. Trivs otroligt bra! Så skönt att man känner när saker och ting faller på plats. 
 
 
Har dessutom tankarna på en resa i sommar och lite annat, så då gäller det att spara! 
Har ni börjat planera inför sommaren redan, eller har ni tankar på vad ni vill göra? 
 
 
Kan verkligen känna den varma sommarluften och doften av "spanien" när jag tittar på denna bilden. Gud vad jag saknar sommaren!