Elinor

1347; Stole the show.

Jag hade kunnat skriva en hel serie av böcker om mitt liv, 
om allt jag sett, upplevt och varit med om.
Den sista och tjockaste boken av alla, skulle bli den bästa. Den mest älskade och den med mest glädje.
Den skulle gå från ca 10år tillbaka, vara fylld av allt från känslostormar och uppror till denna glädje jag talar om.
Men det skulle vara i den boken då jag mötte dig, första gången..
Alla gånger där efter, den skulle beskriva VÅR historia. Den finaste och mest känslostarka historian jag varit med om. Den mest känslomässiga historia jag läst om, men det skulle vara en vacker historia. Med det vackraste slutet man någonsin kan tänka sig, när jag blundar och ser precis det mina drömmar är. För min... för vår framtid. För jag vet att vi kan komma otroligt långt tillsammans, jag vet vem mitt hjärta tillhör. 
Du kom in i mitt liv, precis när jag behövde det som mest. Du försvann aldrig, oavsett vad världen satte för hinder, så fanns du alltid kvar, även i mitt hjärta och i mina tankar. 
 
En sådan fin person som inte bara har en oerhört fin och underbar insida, utan även den finaste utsidan man kan tänka sig. Du var den som fick mig knäsvag för första gången, du var den som för första gången fick mig att verkligen uppskatta mig själv, du var den som stal mitt hjärta på riktigt. Jag skulle inte för mitt liv, vilja ändra på det.
 
Alla de vackraste orden i världen för känslor, kan inte beskriva hur jag känner i hela kroppen när jag tänker på dig, jag blir som en fnittrig liten skolflicka när du ler åt mig. Du får mig att känna som om jag svävade på moln, du får mig att känna känslor jag tidigare aldrig känt. Du får mig att känna mig så som jag alltid fått höra att jag förtjänar att känna mig. Du är min prins, du är min framtid. Med dig har jag allt jag önskat och lite till! 
 
Du uppmuntrar mig att följa mina drömmar och får mig att nå mina mål, du får mig att vilja vara den bästa möjliga personen jag kan vara. Du gör mig till den bästa versionen av mig. 
 
Du stal mitt hjärta och det finns inget i denna värld som skulle få mig att vilja ändra på det.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress