Elinor

1284: Sensommar i sitt esse!
Gud vilken underbart fin dag det varit idag!  Det har varit vacker himmel, varmt i luften och solen har strålat så vackert för oss! 

Dagen började med att jag gick upp och gjorde mig i ordning så gott jag orkade, har nämligen dagit på mig världens jävla förkylning. Mindre kul!  Sen kom min vapendragare hit och hade en mysig pratstund, sen begav vi oss in en sväng till malmö och fyndade billigt godis. Där efter fick det bli att åka hem till lilla bossebus och gosa lite! Super mysigt! 

När mamma hade slutat sitt arbetspass för dagen, så kom hon och hämtade mig så åkte vi hem och inväntade min kära storebror som skulle höra av sig. Då blev det att vi åkte och hämtade honom i den FINA bilen (Åhhhh som jag ÄLSKAR att åka i Mustangen!) och körde ut till en gammal bekant till familjen som äger underbara Bella Donna ute i Höllviken!  Helt fantastisk restaurang! 
Vi kände att vi tre gott kunde göra det, eftersom mina kära Pappa åkte till Norge idag, för sin årliga fiske-resa! 
SKIT FISKE PÅ DIG PAPPI! :)      |   Man får ju inte önska en fiskare lycka till, för det betyder otur!    | 
 
När vi kom hem blev det att jag tog en stund att slappna av till Viaplay och kollade vidare på förra säsongen av Paradise Hotel. Faktiskt ganska kul att se på, frågan är hur man själv hade aggerat inne på hotellet, OM man ni varit med, vill säga! 
 
Nej, nu blir det sängen, för imorgon är det en ny dag och jag HOPPAS på att bli bättre så att jag snart kan komma ner till gymmet igen. SOM jag längtat, ni anar inte!! 
 
Nu blir det nog mysmusik för Heeela slanten. Godnatt!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress