Elinor

1322; Att förändra!
Oftast väljer jag att skriva när jag vill skriva av mig. Det blir inte samma sak att skriva av sig på papper med penna. Man ser ju knappt efteråt vad det står, för att käslorna tagit över och man vet inte riktigt hur man skriver, för det går alldeles för fort. Här kan jag låta fingrarna flyga över tangentbordet och ändå läsa efteråt vad jag skrivit, oavsett hur snabbt det än gått! 


 
Att ta steget till att förändra sin livsstil är inte alltid så lätt. Det är faktiskt jävligt svårt ska jag medge!
Bara det där med att börja planera in gympass (om man nu väljer att träna på gym) och att planera sina måltider. Att ändra om kosten osv. Det är ett rent helvete i början, men när man väl ser resultaten så känner man att allt det helvetet man gick igenom i början, det är klart värt det! 
Man får försöka sätta sig in i hur det kommer bli, hur man kommer känna sig och hur underbart livet kommer vara, när man sedan nått sitt/sina mål. För bara av att uppnå ett delmål känns så himla bra! 

Det är viktigt att man kan känna att man är stolt över sig själv. Det är också superviktigt att man unnar sig själv, att man har olika belöningar med!  Och nu pratar jag inte om mat, nej! Säg att man har som delmål att gå ner till en viss storlek, unna dig ett klädesplagg! Eller om man kanske väljer att unna sig själv de där heelsen som man tittat på i månader, men aldrig kännt att man egentligen har råd med. Spara undertiden du försöker nå ditt delmål och sedan ser man till att unna ssig de skorna, för man har ju faktiskt kämpat för dem! 
 
 
Det är viktigt att unna sig, även om resan dit kan vara ett helvete, så är det mödan värt!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress