Elinor

1321: Nattliga tankar. Bara sådär..
Ni vet såna där lyckorus man kan få ibland? Man får en såndär underbar känsla i hela kroppen, som gör att man knappt vet vart man ska ta vägen. Men samtidigt så vet man precis vart man ska befinna sig? 
Ibland kan kroppen fyllas av extas när man hör en viss låt. En del kan få det av en miss gener av musik. Jag kan få det ganska ofta när jag tänker på vad jag verkligen kämpar för. Men samtidigt ibland kan jag få det av att bara tänka på ett minne eller som sagt, att jag tänker på hur jag KOMMER att må.. 

Det är konstigt ändå hur vi kan påverka våran hjärna med vissa intryck osv. När vi använder våra sinnen, att våran hjäena kan påverkas så pass mycket av det!  Kroppen är egentligen helt fantastisk alltså. Jag låter som att jag brassat på hur länge som helst när jag tänker efter. Men alltså... att man börjar som ingenting och sen utvecklas man till en annan liten sak som seda utvecklas till en annan lite större liten sak och sen bara 1 år senare så är man så sjuk mycket större än vad man vart innan man ens var påtänkt. Sen utvecklas den "lilla" kroppen till att bli större och efter ett bra jäkla tag. Ja då är man helt plötsligt fullvuxen osv.. Helt sinnessjukt vad häftigt det är egentligen när man tänker efter! Inte sant? 
 
 
 

                          
 
Som det här med utseende och sånt där. Hur fort det kan ändras. Såhär ser jag ju verkligen inte ut idag! 
Och när jag tittar på dessa bilderna, så känner jag knappt igen migsjälv. Fast det kanske är det som är meningen..
 
 
 
 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress