Elinor

1252; Valborg!
Sådär, då var det den tiden på året igen!
Man har dagen på skola/jobb och sedan spenderas kvällen med vänner och alkohol, har man tur med värdret får man kanske se en majbrasa. För nu är det VALBORG!

För ovanlighetens skull... så ska jag faktiskt inte festa idag, icke sa nicke! För imorgon är första dagen på det nya jobbet! :)
Så alarmet står på 04.20 och då äre bara att vara pigg och vaken nog för att göra sig klar inför en dag på jobb! Fan, jag trodde inte jag skulle säga det med tanke på tiden.. Men jag längtar faktiskt! Det ska bli riktigt kul att få komma tillbaka in i arbetslivet! :)

Så jag hoppas alla ni fina får en underbar valborg och att ni dricker tills ni inte pallar mer och att ni skrattar, umgås, dansar och bara festar järnet idag! :)
Ha en fin valborg! Skål på er!
1251; Just fuck it!
Att det alltid ska kännas likadant.. det bränner i kroppen, det gör ont i hjärtat och det svider i ögonen. Där är ingen som förstår mig som du, där finns ingen som kan höra min hjärtas storg, så som du. Ingen stöter bort mina tårar som du och ändå känner jag inte värmen nu när jag verkligen behöver det, var är du nu?
1250; I'm ten feet tall!

I'm clumsy, yeah my head's a mess
Cause you got me growing taller everyday
We're giants in a little man's world
My heart is pumping up so big that it could burst

Been trying so hard not to let it show
But you got me feeling like
I'm stepping on buildings, cars and boats
I swear I could touch the sky