Elinor

1175; Tusen saker att fixa!

Dagen innan dagen med stort D!

Har fått ordnat med det mesta, men har fortfarande ett paaaar saker kvar att fixa innan morgon dagen! :)


Kommer sakna mina fina, men det är inte änden av världen :) Får se det så (:
Tyckte det var lite kul att se vilka som brydde sig tillräckligt för att säga hejdå och vilka som inte ens sagt något alls. Hihi :)

Nog om det! Fullspäckad dag idag. Så får bli uppdatering senare! :) puss

1173; Årets horoskop - Väduren
Väduren
21 mars – 20 april

Året överlag: 2012 var ett tufft år för Väduren. Kärlekslivet bestod av ett trassel som verkade stå helt still och aldrig vilja gå över, medan all action istället tycktes kretsa kring pengar och jobb, som aldrig heller riktigt gav resultat. Men don’t you worry – ingenting var i onödan. 2013 blir ett betydligt lugnare, mer fokuserat och delvis stabilare år då du som Vädur kommer uppleva det tusen gånger lättare att uttrycka dig, vilket kanske låter banalt men kan komma att betyda otroligt mycket. Det här är också ett år då praktiska saker fungerar bra, framför allt första delen av året. Kommunikation med andra, speciellt familj, flyter på utan problem och saker går ovanligt smidigt för den framfusiga Väduren. Året handlar mycket om förnyelse av dig själv, att förenkla de olika mer komplicerade stigar du gått på tidigare år, och på att uppskatta hem, familj, nya vänner och det som du måhända ofta tar för givet.

Kärlek: Även om kärleken inte går i taket kan du se fram emot ett år där saker börjar kristallisera sig, kära Vädur, och där kärleken blir just mer lekfull. Tillåt dig flirta och ”säga hej” det här året – din förmåga till kommunikation är stark nu och kan resultera i mycket. Det låter kanske som vaga ledtrådar om årets romantiska tendenser, men

Mest romantiska perioder: Februari, mars och maj blir ovanligt fina månader i kärlek och flirtar. Speciellt i maj kan något ovanligt romantiskt hända. Slutet av augusti, samt stora delar av oktober har möjlighet att bli romantiska, men se upp för oktober. Slutet av oktober här kan också innebära en stor förändring.

Jobb och skola: Försök hålla ambitionen och arbetsbördan i schack, kära Vädur, speciellt under början av året. Året börjar med Mars i Vattumannen vilket kan göra det lätt för dig att tro att du klarar av mer än du egentligen orkar, så försök håll ett rimligt tempo. Efter månaden mars lugnar den här trenden ner sig betydligt. Vad gäller ekonomi kommer du förmodligen märka av att ett enklare liv, troligen på grund av nya inkomster och utgifter, är aktuellt.

Resor, flytt och förändringar: Fram till sommaren är schemat fullspäckat, så att hinna resa eller flytta verkar inte alltför troligt om du inte redan planerat in det. Den här perioden handlar mer om att träffa nya människor, vilket sker i de allra vardagligaste av situationer. När sommaren sätter igång på riktigt kan det hända stora saker i ditt liv, som kan ha med både utökning av din familj eller förändringar i ditt hem att göra. Oktober kan bjuda på överraskningar och en omstart i motorn för dig, kära Vädur.

Fokusera på detta år: Att pusha dig själv mot nya, oväntade mål och att våga gå hela vägen – oavsett om det är fram till någon sötnos för att säga hej eller om det är mot någon rädsla som du alltid velat utmana.