Elinor

1156; Tick tock goes the clock!

Godmorgon kittens!

Superskönt att sova ut ordentligt!
Har en underbar träningsvärk i kroppen så det är bara att köra på! Upp och äta frukost sen göra sig redo för le gym!

Äntligen fredag och imorgon är det första december!
Har hört ryktesvägar att mysteriet på greveholm ska vara årets julkalender .. Stämmer detta? Såfall måste jag ju bara kolla!
Satt som fastklistrad som barn när 1;an sändes!

1155; Julpynt, vad är det?
 
Fattar inte att vi inte börjat julpynta ännu, det brukar alltid vara klart innan första advent. Vilket redan är på söndag ju? Galet att det redan är december! Vart tog tiden vägen? Tanken av att det är nästan 1,5år sedan jag var i mallis på utbildningen är helt otroligt! Detta året har bara sprungit iväg! ( Men så säger man nog alltid i slutet av året.. "vart tog det vägen?")

Så jag antar att jag snart kommer snöa in mig helt på julmusik, men drar ut på hösten sålänge jag kan! Drar fram mina låtar med John Mayer och myser ner mig i sängen bland alla kuddar och mitt supersköna täcke!

Funderar på om jag borde göra det extra juligt på rummet med att faktiskt införskaffa mig ett "jul-bäddset" .. tänk att vakna upp på morgonen bland massa tomtar och granar.. jag hade nog fått känslan av att jag ramlat tillbaka idrömmen igen. Är det så det känns att va Hög? Att man tror att man är med tomtar och grejer? Vaknar naken ute i skogen och har en jävla tomte intill sig? Nej fy fan! Jag släpper tanken av jul-bäddset lika snabbt som jag fick den!  Detta går INTE för sig!
 
 
Måste ju bara berätta för er att inpackningen som fick följa med hem från frisören gör underverk!  Provade den svarta burken idag och herregud så mjukt mitt hår är!  Kan misstas för en hund eller en pläd alltså, totalt samets lent.             -  Jag är kär!
 
 
min man för kvällen!