Elinor

1107; Happy Thursday!!

Imorse Åskade det som bara den när jag vaknade.. Vilket var mindre kul! I eftermiddags kom mitt hjärta förbi en stund och gjorde ansiktsmask och pratade lite skit :) sen blev det lite LCHF bak och en jäkla massa skratt! :D (observera att ingen av oss går på LCHF!)

Sen nu har jag nyss kommit hem från gymmet och imorgon blir det möte och där efter träning.. Uppdaterar mer i morgon! Har en rolig sak att berätta gällande ett steg frammåt i livet!
Looooovely!!!

Natti Natti mina kittens!

1106; Har Facebook stigit folk åt huvudet?
Åh vad alla pratar om Facebook...
"Läste du att dem inte är tillsammans mer?" , " Alltså hon skriver ut sånna saker på facebook och sen ka...." , " Såg du den bilden på facebook som är på....."


Känns skönt att jag tagit bort min Facebook.. Ingenting är likadant längre?! 
Folk lägger upp bilder och skriver saker i stil med "Kommentera om jag är det minsta söt, så skriver jag något om dig på chatten" ... alltså VA?! 
Vad hände med att Facebook var ett sätt att hitta sina gamla vänner och att dela med sig av bilder från event, fester osv osv.. ?  Och allt man ser på Tv osv. " Gilla oss på facebook och var med och tävla om..." , "Tävla genom facebook", " Gilla oss på facebook och få...." 


Has the world gone mad?