Elinor

1028; Looks like we have a perfect night ahead of us!


Idag mina kära, är det Fredag.
Vi väljer att fira helgen med en rejäl utgång! Blev besök nere i stan och jag fick inhandlat ett par nya leggings inför kvällen, Yey! Har fixat brännan ( ni som sett innan idag... det ser INTE likadant ut nu jag LOVAR er!!!)

Handlade en suuuuperfin tröja/tunika till lilla Kattis. Fick egentligen inte, men var lite busig... hihihi!
Snart häller vi upp första glaset och sedan kör vi igång!
Men vänta.. vi kanske inte ska springa ut i bara bh och leggings.. eller? ;)
1027; This fight is not the last you'll be in!

Den dagen jag slutar kämpa, den dagen ligger jag ner grävd i jorden!

För att hitta glöden måste du hitta din inre eld. För att ta sig till sitt mål måste man ha insperation, motivation och vilja. Det enda som sätter gränserna är du själv. Ingen annan ska bestämma dina begränsningar och när du hittat motivationen är det bara att köra på tills du nått ditt mål. När du nått ditt mål ska du stanna där och fortsätta kämpa så att du till slut kan behålla det. Vare sig det är en målvikt eller en målsumma.
 Det spelar egentligen ingen roll vad det är du kämpar för, sålänge du själv är medveten om vad det är du kämpar för och varför!

Livet fungerar ju så, är det något man vill ha får man kämpa för det. Och när det gäller kroppen, är det bara du själv som kan uppnå målet. Gäller det att du ska tappa i vikt, slimma din kropp eller bygga muskler. Då måste du kämpa! Man kan göra alla möjliga operationer i världen, eller träna som en idiot på gymmet. Vilket man än väljer, så är det en själv man (förhoppningsvis) gör det för!
Sedan kan man se tillbaka och ge sig själv en klapp på axeln för att man uppnått det man strävat efter.


Så till er där ute som kämpar.
YOU GO ON AND FIGHT TIL YOU GOT THE RESULT YOU WANT!
NO MATTER WHAT, YOU'LL KEEP FIGHTING!(Bild från Februari)